HTML

Gumicsont az Öszödi beszéd

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas, vagy műveletlen." Gróf Széchenyi István

Friss topikok

  • ctullius: Dobrotka Béla A mai helyzethez mit szólsz, a Viktorod jól lebontotta a Köztársaságot!, és a Demok... (2012.01.01. 19:20) Volt-e Öszödi beszéd?

Linkblog

Archívum

Volt-e Öszödi beszéd?

2007.11.15. 16:16 Dobrotka Béla

Tisztelt Barátaim, Sorstársaim, Együtt Gondolkodók, és esetleg Cselekvő Magyarok!
 
 
Dobrotka Béla vagyok Kaposvárról, és mint tudjátok, leálltam a cselekvéssel. Viszont a nemzet sorsáért, sorsáról való gondolkodás nem szűnt meg. Levegőt kellett vennem, és közben egy óriási dologra döbbentem rá, s ezt megosztanám Veletek.
 
Hipotézisnek tűnhet, amit mondok-írok, de gondoljátok át.
 
1. Szerintem, nem volt Öszödi beszéd!
 
Miért mondom ezt?! Egy előre megtervezett reakciósort, szántak nekünk. Ehhez kreáltak egy receptet, ami egy eltereléssel indult.
Mi kell ahhoz, hogy egy súlyos gazdasági rombolásra ne figyeljen oda a társadalom EGÉSZE!?
Elterelés! Megosztottság!
Politikai lamellákat megrezegtették, és mi erre ugortunk is, vagy ha nem, de passzív részesei lettünk. Belesodorták a népet ebbe az ördögi játékba, és közben megelégedetten vették tudomásul, hogy úgy játszunk, ahogy ők ezt akarják.
Tüntettünk, ki így ki úgy, de ránk süthették, a bélyeget, hogy szélső jobb, radikális, futball huligán..stb. csőcselék.
Ismerjük, ezeket beitatták a médiákon keresztül az emberek tudatába!
Mit láttattak az emberekkel?! Az utakon, közlekedési akadályt, hangosan kiabáló tömeget, mert csak azt akarták látatni, így könnyebb volt bélyegezni.
Elhatárolódott egyik magyar a másiktól!
Értjük lassan?
Alkalmaztuk a legalapvetőbb demokratikus jogainkat, tüntettünk, ahogy Ők akarták, élhettünk a jogainkkal, mert ők ezt akarták!
Viszont mivel nem törődtünk?
A gazdasággal!! Csak észrevételezhettük, hogy valami nem jó, mert a családok életszínvonala zuhan a mélybe.
Mára a családok már nem a tartalékaikból élnek, az már régen kifogyott, hanem a hitelekből, amit lassan már nem tudnak fizetni, viszi a hitelező bank a házat, pláne, ha bevezetik az ingatlan adót, ami átlag évente 200.000 - 400.000 ft lesz + a kocsit évente 48.000 autó lefoglalás van, mivel nem tudják fizetni a vállalt hitelt! A nem biztos munkahelyek sajátossága ez a tendencia.  
Erre még bevillantották a egymillió Kínai befogadását és a zsidó felvásárlást!
Ez még olaj volt a tűzre, a megosztottság fellángolt, mert hogyhogy nem a magyar testvéreinket fogadtuk be – gyászos december 05!
Igen nagy manipuláció áldozatai lettünk, és felvettük a kesztyűt!
Viszont a rossz kesztyűt vettük fel, nem vettük észre, hogy a másikat kellett volna!
Melyiket?
Amelyben a gazdasági csomag volt, a konvergencia!
Az olyan, mint a sors könyve!
Meg van írva, hogy mi lesz! És az lesz! Ha törik, ha szakad! Kell az elvtársaknak a lenyúlható uniós pénz, ezért beáldozzák az országot - Sőt, még majd bebizonyítják, hogy a dolgozó-adózó réteg igazán kevés, és valóban elengedhetetlen a reform!- hogy nem teremtenek munkalehetőséget, hogy nálunk a legmagasabb az adó és a vállalkozó sem tud fejleszteni, arról nem szól a fáma!
Mi itt a bibi?!
A felülről kezdeményezett rendszerváltással, kicsit kiengedték a szelepeket! Valljuk be őszintén, nem lepődtünk meg ezen a rendszerváltáson?! Néhányan igen, nem tudtuk minek betudni, igaz jól esett.
Kinyíltak az országok, a korlátok megszűntek, és nekünk ez lett a rendszerváltás!
Mellette gyorsan hoztak 2/3-os törvényeket, amivel bebetonozták magukat az illetékes elvtársak a hatalomba.  
Ismerjük, saját közelmúltunkat, ezzel nem is fárasztalak Benneteket! Azonban jelen gazdasági összeomlásunk a múltban gyökerezik, és ördögi módon ezt tudatosan tették velünk!
És itt van a bűn!
Igen amit most megélünk, ez nem hirtelen jött helyzetre történő reagálása a kormánynak, hanem egy tudatosan jól felépített Nemzetgyalázó, Nemzetpusztító, Nemzetet összeugrasztó sok-sok éves politika „gyümölcse”!
Miért?!
Minden a hatalomról szól! Ezzel sem mondtam újat! Viszont ami új elem kell, hogy legyen az, hogy elkezdünk a gazdaságról gondolkodni!
 
2. Ma Magyarország második Trianonját éli meg, és belülről fog megtörténni, ha hagyjuk!
Igen MÁSODIK TRIANON KÉSZÜL!
Mit értek ez alatt? Budapesttől a vidék leszakadása, szinte már véglegesnek tűnik!
Minden Budapestre fókuszál!
Minden főbb beruházás ott van, és nézzük meg, hogy van-e ellentételezése vidéken?!
500.000.000.000 forint a 4-es metró, ami a vidékre nincs hatással!
Ráadásul törvénytelen! Egyrészt állami pénzből, csak az egész országot érintő beruházást lehet finanszírozni, másrészt uniós vidékfejlesztésre szánt forrást nem lehet budapesti metró beruházásra fordítani! Az ugyebár nem vidék!
40.000.000.000 a kormányzati negyed, ebben a gazdasági helyzetben, miért?
Makói gázmező nevetséges bányajáradékért eladva? Közepes kitermelés mellett az ország 5 év alatt csak ebből, Ausztria színvonalán élhetne!
ADJUK ÖSSZE!
MIT KAP A VIDÉK????
 
A leszakadás nyilvánvaló, és mélyül Budapest, és vidék között! 
Nekünk ezt látni kell! Látni kell, mire megy ki a játék! Meg kell mentenünk a nyolcmillió vidéken élő embertársunk életlehetőségeit! Nemzetünket!
A kormány azt a tervet hajtja végre, amit megírt!
Ez a politikai elit jobb-baloldalastul bűnös, hogy ide juttatták a Nemzetet!
Ennek a politikai elitnek mennie kell, nem hitelesek és nem fedhetetlenek!
Legyen a célunk, tűzzük a zászlónkra, és
követeljük, hogy:
Minden fejlesztésre szánt állami forrás arányos legyen Budapesten, és vidéken, mert a Nemzet akkor-és attól fog felzárkózni EURÓPÁHOZ!
Követeljük,
hogy ne lehessen a vidékfejlesztésre szánt uniós forrásokat más célra használni!
ÉRTITEK, mit szeretnék?
Tüntetni, a vidékért, az egyenlő és törvényben előírt vidékfejlesztésért.!
Nem politizálunk!  - a pártpolitika nem vezet sehova!
A nemzetgazdaságot akarjuk Európai szintre juttatni!
Szerintem, ez minden Magyar ember igénye is egyben! Erre nem tudnak mit mondani! Nem tudják a baloldali szavazóknak azt mondani, hogy a tüntetés célja rossz!
Nem tudják megmagyarázni, hogy amit kérünk - követelünk az nem jogos! Természetes és mindenki számára érthető stratégiát kell kidolgoznunk a jövőre vonatkoztatva! Mindig hangoztattam, hogy nemzetben gondolkodom, és nem pártban! Most is ezt mondom!
 
3. Stratégia
A tüntetéseinket kell szimpatikussá tenni!
Kihangsúlyozni a vidék elnyomorítását, de azt is, hogy mindez miért van?
A 4-es metró vidéknek nem fontos, tehát azt a pénzt osszák szét a valóban dolgozni akaró gazdák között és a vállalkozások fejlesztésére, és akkor nem kell az adókat emelni, nem kell ingatlanadót bevezetni, lehet, továbbra is ingyenes a felsőoktatás..stb!
Követeljük,
hogy a Makó-i gázmezőket, ami már érzésem szerint több tízezer éve ott van, azt Magyarország felemelkedéséért magyarok hasznosítsák! Követeljük a kitermelési jog visszavonását, a kiárusítók felelősségre vonását, hisz látjuk nemzetünk helyzetét szükségünk van rá, szükségünk van Magyarország, a magyar nemzet megmaradásáért.
NINCS OLYAN MAGYAR EMBER, AKI EZT NE AKARNÁ!
 
Tisztelettel: Dobrotka Béla
a Kaposvári Civilek a Nemzetért Mozgalom tagja

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oszodibeszed.blog.hu/api/trackback/id/tr7230145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Zsolt 2007.11.15. 22:35:06

Tisztel Dobrotka Béla!

Csak annyit szeretnék idefűzni, hogyha van ideje, és esetleg még nem látta, ajánlanék önnek egy filmet hogy nézze meg. A címe: V mint Vendetta. Szerintem nagyon illik ezekhez a sorokhoz eme kis filmecske, és talán kicsit eltúlozva de akár mint a mai Magyarországon játszódna.

Tisztelettel: Németh Zsolt!

Barna Ágnes 2007.11.15. 23:53:14

Szia Béla!

Bár nagyon rég találkoztunk, de örülök, hogy azonos a nézetünk. Jó lenne ezt a söpredéket elzavarni, mert így ezek csak kiírtják nemzetünket. Ha segíthetek valamiben csak szóljál, vagy üzenj itt.

Üdv: Ági

Dobrotka Béla 2007.11.16. 22:41:22

Köszi Ági, és örülök, hogy Te is Nemzetben, kersztény Nemzetben gondolkodsz. Isten velünk van, akkor ki ellenünk? A Turáni Átok:-), nem hiszem, hogy ezen kellene keseregnünk. A Magyar Ember szálka lesz minden rossz törekvésnek! Mert a Magyar ember tisztességes, és sok bizalmat ad, de ha elfogy az élettere, akkor remélem ez a söpredék eltünik a börtöncellákban, sok-sok évre. Végre akkor lesz Magyarország igazán szabad a fekete lelküektől!

Dobrotka Béla 2007.11.16. 22:46:31

Vendetta-t most kértem kölcsön, és meg fogom nézni! Köszönöm Zsolt:-)! Azt gondolom, hogy a 9/11 valódi oldaláról bemutató filmet látva, hát ezektől minden kitellik.

Kovács András 2008.07.14. 14:29:41

Tisztelt Dobrotka Béla

Javaslom, hogy induljon a választásokon. Amennyiben talál elegendő támogatót magának, független jelöltként is bejuthat. Továbbá a kampány során lehetőséget kap a fentiek részletesebb és nagyobb tömegek figyelmére számot tartó kifejtésére is. Ha nem jut be, az viszont azt jelenti, hogy a választókörzetéből nem szimpatizál elegendő ember az Ön politikai nézeteivel. A következő választások 2010-ben lesznek, javaslom, addig is folytasson csendes kampányt a lakókörnyezetében.

Tisztelettel

Kovács András
magyar állampolgár

Dobrotka Béla 2008.08.26. 10:24:12

Kedves Kovács András. Érdekesen közelít meg engem. Biztos, hogy amit ír jó. Biztos, hogy amit jó? Kétkedéssel lennék a saját sikeremet nézve? Leosztott kártyák vannak mindenütt. Független és civil szférát elég szisztematikusan lejáratták és ez kicsit rossz szájízt ad. Esetleg nem merném magam megmérettetni? Hiszem, hogy egy darab tüske vagyok a hatalom segge körül :-), amikor éppen leülne, kielégülve saját maguktól-ott vagyok :-) és bökök. Meg tudom-e tenni ezt, ha politizálok?! Gazdasági függetlenséget szeretnék előbb elérni és majd esetlegesen beszállni az elkötelezett politizálásba, hogy ne lehessek megvehető. Tudjuk, hogy megélhetési politikusok vannak, akiknek áruk elég alacsony. Egy tál lencséért eladtak minket kis és közép vállalkozókat! Most már nem a Magyar kis és közép vállalkozó harcol egymással, hanem a multi tőke! A hazai kezet lebéklyózták és csak segélyért tud nyúlni. Akkor van etnikumi kérdés. Manapság divat lesz minket manipulálni és jön a nevető 3. csoport. El vagyok-e keseredve? Igen. El vagyok-e keseredve, nem. Azt kapjuk amit megérdemlünk! Azt kapjuk amit megérdemlünk? Ugye mennyire nem mindegy, hogy melyik jelet tesszük a végére a mondatnak?! Most a mikrokörnyezet a fontos és majd a makrokörnyezetünk is megtalálja a helyét. Azért köszönöm a gondolatait egy bogár a fülben :-)))

vargakata 2008.09.21. 18:11:41

dobrotka béla egy paranoid elmebeteg, még ha a magyarság megítélésében igaza is van....

Zzoorroo 2009.02.23. 22:34:29

Béla, te olyan egyszerű vagy, mint a faék.

A budapesti metró a vidékieknek is jó, mert a tirpák kamionsofőr nem kell a Hungárián végigszopjon két órát, amíg az M3-ról átverekszi magát az M1-re, ha kisebb a forgalom. Például.

Még te, kaposvári tahó is könnyebben mozogsz Pesten metróval, ha ügyintézel.

De ezt hiába magyarázom neked, egyszerű fejű barátom, aki nehezen tudja elképzelni, hogy milyen egy kétmilliós városban élni és dolgozni.

Zzoorroo 2009.02.23. 22:36:21

Amúgy meg tudod, barlangrajz cimbora, hogy a GDP-ben hány százalék Budapest (és az aglomeráció) és hány százalék a vidék?

Nézz utána és meg fogsz lepődni. Azt azért elárulom, hogy pl. Kaposvár beszarna, ha nem kapna Budapestről (és a központi költségvetésből) támogatást...

Miért nem marad meg az ilyen a juhász-szakmánál...

NRG44 · http://althir.org 2010.08.22. 20:58:07

@Zzoorroo: mit ugatol te a judapesti buleváron, mihaszna. Életedben nem dolgoztál semmit. Mert becsületes munkával ZSIDÓ még nem szerzett SEMMIT SEM!

Kerti Öröm 2011.09.18. 14:11:51

Gyurcsány Ferenc – Kerti Öröm:

Őszödi dal

Jó egy országot vezetni,
fantasztikus, az ám!
De amint számolni is kell,
megáll a tudomány.

Beledöglünk, mivel tudjuk,
kormányozni kéne,
de ehelyett csak hazudunk
reggel, éjjel, este.

Nincs választás, mert elkúrtuk.
Nem kicsit, nagyon...
Nincsen tovább, nincsen!
Mit kell még mondanom?

Semmit nem tettünk négy évig,
mire büszkék leszünk.
Trükkök százait dobtuk be,
hogy hatalmon legyünk.

Megyünk előre, míg lehet
ezzel a madámmal,
s kibaszott jó könyvet írok:
milyen a baloldal.

Nincs választás, mert elkúrtuk.
Nem kicsit, nagyon...
Nincsen tovább, nincsen!
Mit kell még mondanom?

Felénk ilyen böszmeséget
ország még nem csinált,
évekig csak hazudoztunk,
nyomattuk a rizsát.

Lesznek konfliktusok bizony!
Lesznek tüntetések.
Előbb-utóbb megunják majd,
végül haza mennek.

Nincs választás, mert elkúrtuk.
Nem kicsit, nagyon...
Nincsen tovább, nincsen!
Mit kell még mondanom?

És mióta az anyámnak
ismert lett a neve,
mit ad az ég, jobb jut neki.
A kurva életbe!

Nem is érti mi az oka.
Megjavult a rendszer?
Lószart mama! Nem azért van.
Rokon vagy Ferenccel.

Nincs választás, mert elkúrtuk.
Nem kicsit, nagyon...
Nincsen tovább, nincsen!
Mit kell még mondanom?

Lesz-e közgyűlési helyük,
szarakodnak azon.
Másról szól e kurva ország!
Hidd el, én csak tudom.

Mindenki döntsön magában,
hogy ezt így csinálja.
Kurva fontos, főként hogyha
nincsen más szakmája.

Nincs választás, mert elkúrtuk.
Nem kicsit, nagyon...
Nincsen tovább, nincsen!
Mit kell még mondanom?

ctullius 2012.01.01. 19:20:56

Dobrotka Béla
A mai helyzethez mit szólsz, a Viktorod jól lebontotta a Köztársaságot!, és a Demokráciát. Most akkor melyik rendszer a jó neked? ahol egy szociópata hatalom mániás hipokrita a király vagy ahol még legalább kocka kövekkel dobálózhattatok!!
Most szólj a Demokráciád védelmében és ne majd akkor amikor már semmid nem lesz.
Különben meg B.U.É.K.2012 Magyaroraszág