HTML

Gumicsont az Öszödi beszéd

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas, vagy műveletlen." Gróf Széchenyi István

Friss topikok

  • ctullius: Dobrotka Béla A mai helyzethez mit szólsz, a Viktorod jól lebontotta a Köztársaságot!, és a Demok... (2012.01.01. 19:20) Volt-e Öszödi beszéd?

Linkblog

Archívum

Volt-e Öszödi beszéd?

2007.11.15. 16:16 Dobrotka Béla

Tisztelt Barátaim, Sorstársaim, Együtt Gondolkodók, és esetleg Cselekvő Magyarok!
 
 
Dobrotka Béla vagyok Kaposvárról, és mint tudjátok, leálltam a cselekvéssel. Viszont a nemzet sorsáért, sorsáról való gondolkodás nem szűnt meg. Levegőt kellett vennem, és közben egy óriási dologra döbbentem rá, s ezt megosztanám Veletek.
 
Hipotézisnek tűnhet, amit mondok-írok, de gondoljátok át.
 
1. Szerintem, nem volt Öszödi beszéd!
 
Miért mondom ezt?! Egy előre megtervezett reakciósort, szántak nekünk. Ehhez kreáltak egy receptet, ami egy eltereléssel indult.
Mi kell ahhoz, hogy egy súlyos gazdasági rombolásra ne figyeljen oda a társadalom EGÉSZE!?
Elterelés! Megosztottság!
Politikai lamellákat megrezegtették, és mi erre ugortunk is, vagy ha nem, de passzív részesei lettünk. Belesodorták a népet ebbe az ördögi játékba, és közben megelégedetten vették tudomásul, hogy úgy játszunk, ahogy ők ezt akarják.
Tüntettünk, ki így ki úgy, de ránk süthették, a bélyeget, hogy szélső jobb, radikális, futball huligán..stb. csőcselék.
Ismerjük, ezeket beitatták a médiákon keresztül az emberek tudatába!
Mit láttattak az emberekkel?! Az utakon, közlekedési akadályt, hangosan kiabáló tömeget, mert csak azt akarták látatni, így könnyebb volt bélyegezni.
Elhatárolódott egyik magyar a másiktól!
Értjük lassan?
Alkalmaztuk a legalapvetőbb demokratikus jogainkat, tüntettünk, ahogy Ők akarták, élhettünk a jogainkkal, mert ők ezt akarták!
Viszont mivel nem törődtünk?
A gazdasággal!! Csak észrevételezhettük, hogy valami nem jó, mert a családok életszínvonala zuhan a mélybe.
Mára a családok már nem a tartalékaikból élnek, az már régen kifogyott, hanem a hitelekből, amit lassan már nem tudnak fizetni, viszi a hitelező bank a házat, pláne, ha bevezetik az ingatlan adót, ami átlag évente 200.000 - 400.000 ft lesz + a kocsit évente 48.000 autó lefoglalás van, mivel nem tudják fizetni a vállalt hitelt! A nem biztos munkahelyek sajátossága ez a tendencia.  
Erre még bevillantották a egymillió Kínai befogadását és a zsidó felvásárlást!
Ez még olaj volt a tűzre, a megosztottság fellángolt, mert hogyhogy nem a magyar testvéreinket fogadtuk be – gyászos december 05!
Igen nagy manipuláció áldozatai lettünk, és felvettük a kesztyűt!
Viszont a rossz kesztyűt vettük fel, nem vettük észre, hogy a másikat kellett volna!
Melyiket?
Amelyben a gazdasági csomag volt, a konvergencia!
Az olyan, mint a sors könyve!
Meg van írva, hogy mi lesz! És az lesz! Ha törik, ha szakad! Kell az elvtársaknak a lenyúlható uniós pénz, ezért beáldozzák az országot - Sőt, még majd bebizonyítják, hogy a dolgozó-adózó réteg igazán kevés, és valóban elengedhetetlen a reform!- hogy nem teremtenek munkalehetőséget, hogy nálunk a legmagasabb az adó és a vállalkozó sem tud fejleszteni, arról nem szól a fáma!
Mi itt a bibi?!
A felülről kezdeményezett rendszerváltással, kicsit kiengedték a szelepeket! Valljuk be őszintén, nem lepődtünk meg ezen a rendszerváltáson?! Néhányan igen, nem tudtuk minek betudni, igaz jól esett.
Kinyíltak az országok, a korlátok megszűntek, és nekünk ez lett a rendszerváltás!
Mellette gyorsan hoztak 2/3-os törvényeket, amivel bebetonozták magukat az illetékes elvtársak a hatalomba.  
Ismerjük, saját közelmúltunkat, ezzel nem is fárasztalak Benneteket! Azonban jelen gazdasági összeomlásunk a múltban gyökerezik, és ördögi módon ezt tudatosan tették velünk!
És itt van a bűn!
Igen amit most megélünk, ez nem hirtelen jött helyzetre történő reagálása a kormánynak, hanem egy tudatosan jól felépített Nemzetgyalázó, Nemzetpusztító, Nemzetet összeugrasztó sok-sok éves politika „gyümölcse”!
Miért?!
Minden a hatalomról szól! Ezzel sem mondtam újat! Viszont ami új elem kell, hogy legyen az, hogy elkezdünk a gazdaságról gondolkodni!
 
2. Ma Magyarország második Trianonját éli meg, és belülről fog megtörténni, ha hagyjuk!
Igen MÁSODIK TRIANON KÉSZÜL!
Mit értek ez alatt? Budapesttől a vidék leszakadása, szinte már véglegesnek tűnik!
Minden Budapestre fókuszál!
Minden főbb beruházás ott van, és nézzük meg, hogy van-e ellentételezése vidéken?!
500.000.000.000 forint a 4-es metró, ami a vidékre nincs hatással!
Ráadásul törvénytelen! Egyrészt állami pénzből, csak az egész országot érintő beruházást lehet finanszírozni, másrészt uniós vidékfejlesztésre szánt forrást nem lehet budapesti metró beruházásra fordítani! Az ugyebár nem vidék!
40.000.000.000 a kormányzati negyed, ebben a gazdasági helyzetben, miért?
Makói gázmező nevetséges bányajáradékért eladva? Közepes kitermelés mellett az ország 5 év alatt csak ebből, Ausztria színvonalán élhetne!
ADJUK ÖSSZE!
MIT KAP A VIDÉK????
 
A leszakadás nyilvánvaló, és mélyül Budapest, és vidék között! 
Nekünk ezt látni kell! Látni kell, mire megy ki a játék! Meg kell mentenünk a nyolcmillió vidéken élő embertársunk életlehetőségeit! Nemzetünket!
A kormány azt a tervet hajtja végre, amit megírt!
Ez a politikai elit jobb-baloldalastul bűnös, hogy ide juttatták a Nemzetet!
Ennek a politikai elitnek mennie kell, nem hitelesek és nem fedhetetlenek!
Legyen a célunk, tűzzük a zászlónkra, és
követeljük, hogy:
Minden fejlesztésre szánt állami forrás arányos legyen Budapesten, és vidéken, mert a Nemzet akkor-és attól fog felzárkózni EURÓPÁHOZ!
Követeljük,
hogy ne lehessen a vidékfejlesztésre szánt uniós forrásokat más célra használni!
ÉRTITEK, mit szeretnék?
Tüntetni, a vidékért, az egyenlő és törvényben előírt vidékfejlesztésért.!
Nem politizálunk!  - a pártpolitika nem vezet sehova!
A nemzetgazdaságot akarjuk Európai szintre juttatni!
Szerintem, ez minden Magyar ember igénye is egyben! Erre nem tudnak mit mondani! Nem tudják a baloldali szavazóknak azt mondani, hogy a tüntetés célja rossz!
Nem tudják megmagyarázni, hogy amit kérünk - követelünk az nem jogos! Természetes és mindenki számára érthető stratégiát kell kidolgoznunk a jövőre vonatkoztatva! Mindig hangoztattam, hogy nemzetben gondolkodom, és nem pártban! Most is ezt mondom!
 
3. Stratégia
A tüntetéseinket kell szimpatikussá tenni!
Kihangsúlyozni a vidék elnyomorítását, de azt is, hogy mindez miért van?
A 4-es metró vidéknek nem fontos, tehát azt a pénzt osszák szét a valóban dolgozni akaró gazdák között és a vállalkozások fejlesztésére, és akkor nem kell az adókat emelni, nem kell ingatlanadót bevezetni, lehet, továbbra is ingyenes a felsőoktatás..stb!
Követeljük,
hogy a Makó-i gázmezőket, ami már érzésem szerint több tízezer éve ott van, azt Magyarország felemelkedéséért magyarok hasznosítsák! Követeljük a kitermelési jog visszavonását, a kiárusítók felelősségre vonását, hisz látjuk nemzetünk helyzetét szükségünk van rá, szükségünk van Magyarország, a magyar nemzet megmaradásáért.
NINCS OLYAN MAGYAR EMBER, AKI EZT NE AKARNÁ!
 
Tisztelettel: Dobrotka Béla
a Kaposvári Civilek a Nemzetért Mozgalom tagja

13 komment